BLANCOBRAND

KEEP IT SIMPLE

0
Your Cart

Almere T-shirts

Wij, BlancoBrand, leveren kleding in heel Nederland. Dus ook in Almere! Wij houden van simpel. Daarom zijn al onze T-shirts en andere kledingstukken blanco. Deze kledingstukken zijn daarom geschikt voor veel verschillende gelegenheden, van een avondje uit tot een zakelijke afspraak of als extra laag onder je dikke trui. Onze kledingstukken worden in Nederland opgeslagen en gecontroleerd voordat deze worden opgestuurd naar jou! Zo kunnen wij garanderen dat de kwaliteit van onze kledingstukken altijd goed is!

Levering
Zodra wij de bestelling hebben ontvangen proberen wij zo spoedig mogelijk jouw bestelling te verwerken. Dit duurt gemiddeld 2 dagen. Daarna sturen wij de producten op via een van de welbekende pakket diensten. Wij houden er van om onze klanten het zo simpel mogelijk te maken en zullen als de producten dat toelaten de bestelling in een brievenbusdoos leveren. Zodat het ook geleverd kan worden als je niet thuis bent! Klik hier om meer te lezen over de verzending!

Retourneren
Het retourneren is altijd mogelijk binnen de wettelijke bedenktijd. Dit is 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Klik hier om meer te lezen over het retourneren! Klik hier om meer te lezen over de voorwaarden!